torsdag 27 november 2008

Skadad i Göteborg


Sitter i logen och har ont på riktigt just nu. Min första, och förhoppningsvis sista svärdslukarskada har blivit verklighet. Någonting gick snett. Fick inte ens ner svärdet helt. Nu kan jag inte svälja ordentligt och jag har förbannat ont. Dåligt! Hoppas jag hämtar mig till nästa gig. Har hittills aldrig ställt in en show, och det ska inte hända nu heller.

Leverans från Staterna


Fakiren blev, igår morse, den glade fakiren. Klockan strax efter åtta på morgonen ringe det på dörren. Där stod herr delivery guy med ett paket från mr Dan Meyer innehållandes de två svärd jag i fortsättningen kommer att trycka ner i magsäcken. Efter den sedvanliga behandlingen och inspektionen av de båda klingorna provsmakades de. Helt sagolika! De ska användas i kvällens gig. Här ser ni den första bilden på mig med ett av svärden i käften. Taget av mig själv med mobilen.

söndag 9 november 2008

Rampljuset, videolänk.

Här är adressen till avsnittet av rampjuset där jag deltog:

http://svt.se/svt/play/video.jsp?a=1304616

torsdag 6 november 2008

Ett par datum för Orthae´s TV-framträdanden.

Rampljuset i Barnkanalen där Fakiren Orthae medverkar sänds fredag den 7 November klockan 19.30.

Doktor Åsa i SVT2 där Fakiren Orthae förlorar all sin trovärdighet som svärdslukare sänds tisdag den 25 November klockan 19.30.

lördag 1 november 2008

Mingelgig på SHOCK Stockholm

Jo, så var det. Halloweentema och allt! Roligast var butiksarbeterskan som var utklädd till trumma. Extremt konstigt. Roligt också är att jag verkligen börjar behärska mitt nyinköpta käppsvärd. Det glider ner i halsen som en whiskey!